Tinerii NEETs – Viitorii angajati la nivelul Regiunii Centru – ID 150817

Proiectul Tinerii NEETs – Viitorii angajati la nivelul Regiunii Centru  este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020; Axa prioritară 2: Imbunatatirea situatiei tinerilor din categoria NEETs, Prioritatea de investiții: 8; Obiectiv Specific: 2.1. Cresterea ocuparii tinerilor NEETs someri cu varsta intre 16 – 29 ani, inregistrati la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidenta in regiunile eligibile. 2.2. Imbunatatirea nivelului de competente, inclusiv prin evaluarea si certificarea competentelor dobandite in sistem non-formal si informal al tinerilor NEETs someri cu varsta intre 16 – 29 ani, inregistrati la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidenta in regiunile eligibile.

Expert Business Center SRL (Solicitant) implementeaza proiectul alaturi de partenerii Artemis SRL si Asociatia Social Alert.

Proiectul isi propune sa vina in intampinarea problemelor cu care se confrunta Grupul Tinta format din 372 tineri NEETs in sensul ca activitatile si obiectivele proiectului contribuie la solutionarea necesitatilor specifice ale grupului tinta.

Desfășurare: Proiectul va fi implementat pe o perioada de 24 de luni (25.10.2021 – 25.09.2023)

Valoarea proiectului:



Achizitie echipamente IT

Artemis SRL, in calitate de partener P1 al proiectului Tinerii NEETs – Viitorii angajati la nivelul Regiunii Centru – ID 150817, respectiv Achizitor (beneficiar privat), va invita sa depuneti oferta dvs in cadrul procedurii de achizitie directa pentru furnizarea de Echipamente IT si Licente Software, necesare in cadrul proiectului.

Gasiti toate detaliile accesand link-urile de mai jos:

INVITAŢIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE ECHIPAMENTE

CAIET DE SARCINI

RAPORT ATRIBUIRE CASTIGATOR



Achizitie produse de Papetarie

Artemis SRL, in calitate de partener P1 al proiectului Tinerii NEETs – Viitorii angajati la nivelul Regiunii Centru – ID 150817, respectiv Achizitor (beneficiar privat), va invita sa depuneti oferta dvs in cadrul procedurii de achizitie directa pentru furnizarea de produse de Papetarie, necesare in cadrul proiectului.

Gasiti toate detaliile accesand link-urile de mai jos:

INVITAŢIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE PRODUSE

CAIET DE SARCINI

RAPORT ATRIBUIRE CASTIGATOR



Materiale publicitare

Click pentru detalii:

Afis Invata

Flyer

Pliant A5

Roll-up

Sticker



Achizitie servicii de Inchiriere vehicul transport

Artemis SRL, in calitate de partener P1 al proiectului Tinerii NEETs – Viitorii angajati la nivelul Regiunii Centru – ID 150817, respectiv Achizitor (beneficiar privat), va invita sa depuneti oferta dvs in cadrul procedurii de achizitie directa pentru furnizarea de servicii de Inchiriere vehicul transport necesare in cadrul proiectului.

Gasiti toate detaliile accesand link-urile de mai jos:

INVITAŢIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITIA DIRECTA DE PRODUSE

CAIET DE SARCINI

RAPORT ATRIBUIRE CASTIGATOR